Miért válaszd a Vakkancsot?

1., A Vakkancs miniszobrok itthon, Magyarországon születnek, ezáltal munkát biztosítva a hazai kisvállalkozásokban dolgozóknak. Minden Vakkancs miniszobor anyukája Kurta Kata ékszerszobrász. Kata faragja minden fajta “prototipusát” viaszból, több napon keresztül, kézzel.

2., Ezüst és arany ékszereinket a NEHITI vizsgálja be, és látja el hivtalos magyar fémjellel. Ez a garancia az anyagösszetételre. (Hogy a 925-ös ezüst valóban 925-ös ezüst legyen, ne csak “ezüst színű”.)

3., Miniszobrainkra örök garanciát vállalunk. Tudjuk, hogy a tömör masszív test nem csak egy életen, de több generáción átível majd. A Vakkancsok öröklődni fognak.

4., Ékszereinkről, kulcstartóinkról nem fog lekopni semmi, hiszen maga az anyag néz ki úgy, ami szabad szemmel is látható. Nem vonjuk be semmilyen réteggel ékszereinket, kulcstartóinkat.

5., Minden egyes darabot egyenként, kézzel dolgozunk ki, és szereljük fel a megfelelő tartozékokkal. Amikor elkészülnek, becsomagolás előtt elköszönünk tőlük.
Mára már mantrává vált: “Legyen benned sok öröm!” 🙂

6., Azokat az “alkatrészeket” – bőrszál, karabíner, akasztó, “nyakörv” (2,3,4,5,6) – melyek egy idő után használatból eredően megfáradnak, Látvány Műhelyünkben – Alsónémedin – kedvezményes áron kicseréljük, az esetleges felszíni karcokat polírozással eltüntetjük. Ez a folyamat ha előre egyeztetett időpontban történik, megvárható. Természetesen postai úton is van lehetőség elküldeni nekünk “szervizelni” a miniszobor ékszert/kulcstartót.

7., Az elmúlt évek alatt a Vakkancs “gazdik” visszajelzései alapján bátran állíthatjuk, hogy a Vakkancsok nem “csak” miniszobrok, nem csak ékszerek, hanem talizmánok is, amikhez kötődnek azok, akik birtokolnak egy ilyen miniatűrt. A Vakkancs nem csak egy tárgy. Majd meglátod.

+1., Biztosak vagyunk a munkánkba, és ezért garanciát is vállalunk. (32 napos pénzvisszafizetési garancia (indokolnod sem kell, és nem nézünk csúnyán közbe), a miniszobrokra örök garancia.) Úgy szolgálunk ki, és úgy viselkedünk a vevőinkkel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak.

Sosem fogsz csalódni a Vakkancsba.

A mai napon átvettem a rendelt fülbevalót, ezúton szeretném megköszönni, nagyon tetszik! 🙂 Nagyon korrekt és igényes iratokat csatoltak mellé, amit külön köszönök, manapság nagyon ritka ez a hozzáállás, mint az Önöké!

Milica Laskovich / schnauzer ezüst bedugós fülbevaló

Megkaptam a szülinapi ajándékom és egy darabig pityorogtam is a kutyámat ölelgetve, mert annyira jól sikerült és olyan szép!
Délután a patak parton szemet is szúrt már néhány kutyás barátunknak. Nekik is nagyon tetszik! Ilyen boldog rég voltam. Ez most kellett így a sok szürke hétköznapba.

Horváth Zsuzsi / erdélyi kopó ezüst medál

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan meg is kaptam a csomagot. Márti annyira örült, hogy el is sírta magát! (48 éves :-). Azt mondta, hogy ennyire szép ajándékot még sosem kapott!!!!! A tanúsítványt le is fóliáztatta. Köszönjük a gyors intézkedést! 

Horváth Tímea / beagle bronz kulcstartó

A Vakkancs bronz miniszobor kulcstartó részei

1., miniszobor test 2., antikolt nyakörv 3., megerősített függeszték, hogy a surlódástól ne használódjon el a bőr
4., dupla bőrszál 5., antikolt rögzítő 6., karabíner 7., Vakkancs logó