ÖRÖK GARANCIA, VAGY 3 ÉV

A Vakkancs tömör miniszobrokra örök garanciát vállalunk. 

Minden egyéb – nem tömör miniszobor – Ékszergyáras ezüst és bronz termékre 3 év garanciát vállalunk.

Mire vonatkozik az örök garancia?

Ha rendeltetésszerű használat mellett a figura bármely része letörik, elgörbül, megjavítjuk. Ha nem javítható, cseréljük.
Az örök garancia kizárólag a figurákra vonatkozik, az egyéb kiegészítőkre, alkatrészekre (kulcskarika, nyakörv, akasztók) “csak” a 3 év.

Mire nem vonatkozik az örök garancia?

A miniszobrok alkatrészeikre (kulcskarika, nyakörv, akasztók) nem vonatkozik az örök garancia. Ezekre a kiegészítőkre 3 év garanciát vállalunk.
Az örök garancia nem vonatkozik a figurákon külön kérésre, felvitt: arany, ezüst, nikkel, króm, vagy ródium rétegre. 
A garancia nem terjed ki a figura kopásából, karcolódásból adódó sérüléseire, illetve a kénes behatásra (gyógyvíz, szennyezett levegő) történő színváltozásra. 

PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 32 napon belül minden vásárlónk indokolás nélkül elállhat.
1., A vevő az elállási nyilatkozatot elküldi nekünk 32 napon belül
2., A terméket sértetlen állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén visszaküldi az Ékszergyár Kft. Magyarország, 2351 Alsónémedi, Haraszti u. 43. szám alatti címére.
3., A kifizetett vételárat az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük.

Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevő viseli. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként az Ékszergyár Kft. elengedett a házhozszállításkor. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk.